Betingelser & vilkår

Prisvis.dk

12, rue Godot de Mauroy

75009 Paris - France

Tel: + 33 1 75 44 56 00

Fax: + 33 1 75 44 56 02

Publikationsdirektør: Richard Stables

S.A.S. med en kapital på 1 819 464,50 €

RCS: Paris B 425 085 875

Siret: 425 085 875 00069

Eu-momsnummer: FR92425085875

Webhost

Kontakt os

Brug og benyttelse

Brug og benyttelse af Prisvis er beskyttet under de generelle betingelser og vilkår. Ved brug af siden, vedkender du dig at have læst og accepteret disse betingelser og vilkår. Disse kan dog til hver en tid ændres af firmaet LeGuide.com SAS.

Kontakt os

Loven om benyttelse

Alt indhold på siden Prisvis, grafikken, billeder, tekster, logoer, ikoner er eksklusivt tilhørende ejendom af firmaet LeGuide.com SAS, pånær mærker, logoer eller indhold som er i overensstemmelse med listede forhandlere eller produkter.

Al reproduktion, distribution, ændringer, udsendelse eller offentliggørelse af disse forskellige elementer er strengt forbudt uden præcis nedskrevet accept af firmaet LeGuide.com SAS. For alle anmodninger om accept eller information, skriv til os.

Loven om IT og rettigheder

Vores forhandlerbase bygger på en deklaration fra CNIL, i form af loven« IT og rettigheder » fra 6 januar 1978. Artikel 38 og følgende, alle forhandlere på siden har ret til adgang, ændringer, tilføjelser osv. omhandlende den pågældende forhandler. Denne ret kan ekserseres direkte ved kontakt per post eller email.

Ansvarsrisiko

Webmarchand.com har intet ansvar overfor de produkter eller services som bliver vist på siden, dette gælder også kvaliteten på et produkt eller en service. Firmaet LeGuide.com SAS kan i intet tilfælde holdes ansvarlig hverken direkte eller indirekte, for brug af informationer, produkter eller services af en bruger af siden og kan på intet tidspunkt holdes ansvarlig for køb hos en forhandler som er listet på Prisvis.

De præsenterede betingelser og vilkår hører under den franske lovgivning og al modsigelse eller andet der kan ekskludere disse, udover en domsret, er firmaet LeGuide.com SAS