Typiske spørgsmål

Prisvis, hvad er det?

Prisvis er den første online butiksoversigt med produkter fra mere end 4000 forhandlere som leverer i Danmark. Gå på jagt i de tusinder af produkter. Prisvis giver dig muligheden for at at finde alle de tilgængelige produkter samlet på én side. Med hjælp fra vurderingerne af hver enkelt forhandler, kan du i fuld sikkerhed handle på sider du ikke kender.

Hvordan bliver forhandlerne valgt?

Det er kun forhandlere, som overholder vores krav om listning, som kan blive listet på vores side. Hvis en forhandler ændrer visse elementer på sin side som er i strid med vores krav om listning, vil han til enhver tid blive slettet igen.

Hvad betyder den samlede vurdering der er uddelt til hver forhandler?

Siden 2007, har Prisvis testet og vurderet forhandlernes sider. Du kan finde disse vurderinger ved siden af forhandlerens logo.

Brugervenligheden, prispolitikken, services og sikkerhed… de anbefalede sider har alle gennemgået en grundig undersøgelse for at sikre en objektiv indikation af deres ydelser.

Prisvis undersøger herunder :

  • Fordelene ved en forhandlers tilbud : tilbudsflash, om der findes billige leveringsomkostninger, eksklusive tilbud osv.
  • Hvorvidt det er let at navigere sig rundt på forhandlersiden, at finde et produkt, at sammenligne produkterne og at gå til bestillingen.
  • Størrelsen og udvalget i kataloget, i forhold til den pågældende salgssektor og konkurrenterne.
  • Udformningen af siden, fortrolighedsniveauet og beskyttelsen af kundedata (personlige informationer, betalingsoplysninger mm.), samt kvaliteten af forhandlerens kundeservice.
  • Kvaliteten af services som forhandleren tilbyder, f.eks. mulighed for gaveindpakning, de forskellige betalingsmåder, leveringsbetingelserne og afsendelsen af nyhedsbreve til registrerede brugere.

Hvordan bliver resultaterne vist?

Prisvis viser resultaterne klassificeret udfra hver forhandler. Hver produktlinje er et « vindue » med de bedste produkter fra den enkelte forhandler, klassificeret efter popularitet, dem som har mest interesse for brugeren vil blive vist først. Hvis forhandlerens produkter interesserer dig, og du gerne vil se mere... Så behøver du blot at klikke på linket « se flere resultater hos forhandleren » for at se alle de samlede produkter som denne tilbyder.

Hvordan læser man resultaterne på prisvis?

De produkter som stemmer overens med din søgning er listet efter popularitet. Dette betyder altså at de produkter som er blevet "klikket" mest på af brugerne bliver vist først.

Prisen som vises er inkl. moms på produktet. Afhængig af visningen, vil leveringsomkostningerne vises via linket "detaljer", eller direkte under prisen. Det er generalt minimumsprisen som bliver vist. Derefter kan det variere efter leveringssted ( København, forstad, provinsen mm). Det bedste er at bekræfte informationerne på forhandlerens side.

Leveringsomkostningerne inkluderer ikke altid eventuelle ekstraomkostninger som feks. bestillingsomkostninger mm.

Produkterne fra de gratis listede forhandlere, vil blive vist i bunden af resultaterne.

Hvordan vælger jeg ud fra de hundredevis af produkter der bliver vist?

For at du hurtigere kan finde det du søger, har Prisvis et redskab til at vise resultater udfra dine søgekriterier : pris, mærke, leveringsmåde, stand (ny eller brugt)

Hvis du foretrækker at handle i en fysisk butik, skal du blot indtaste dit postnummer for at finde butikkerne i nærheden af dig. Under hver beskrivelse af butikkerne vil du finde telefonnummer, adresse og åbningstider.

Jeg ønsker at få leveret til udlandet

Bor du eller ønsker du at få en vare leveret til udlandet? Ved at indtaste de leveringslande du ønsker, filtrerer Prisvis automatisk resultaterne og viser derefter kun forhandlere som leverer til de pågældende lande.

Som udgangspunkt, er leveringslandet det som du befinder dig i når du kobler dig til internettet. I tilfælde af fejl eller lign. kan du ændre dit leveringssted : dette vil blive husket til dine fremtidige besøg.

Jeg ønsker at liste min netbutik på Prisvis

Listning på prisvis er helt og aldeles gratis og giver dig muligheden for at blive vist i alle de lande hvor du leverer.

For mere information, følg da dette link Forhandlerside LeGuide.com Group .